Снимка БулфотоЦяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов.

...
Снимка БулфотоЦяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Корупцията пребори партията на Борисов

Снимка Булфото

Цяла България се тресе от свадите с апартаментите на Цветанов. " Апартаментгейт " е разследване, не причина за казуса. Проблемът е построеният модел за ръководство последните 10 години. Борисов и партията одобряват лобистки закони, от които по-късно печелят. Моделът е политическият рекет. И Цветанов да си отиде, някой различен като него ще се появи. Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова на брифинг на партията, заяви вести.бг.

 

„ Следващите дни ще представим разработка за признатите по време на кабинета „ Борисов 3 “ лобистки закони - какъв брой такива закони са признати, в чий интерес и за какъв брой пари “, разкри Нинова. 

" Какво стана със " Суджукгейт ", абсурда с оградата или " Хасковогейт ". Докато Борисов управлява страната, няма по какъв начин нещо да бъде променено. Корупцията пребори партията на Борисов. Единственото решение са предварителни избори ", добави още Корнелия Нинова. 

" Знаете за митинга на медицинските сестри, поради мизерното им възнаграждение. Това тресе цялата колегия, освен сестрите. За страдание с лимите на средствата на НЗОК, подписаните контракти за по-големи заплати не могат да бъдат изпълнени в този момент. Всички тези проблеми ще се усилват. Предлагаме по една междинна заплата за бакалавър и една оптималната за магистър с здравно обучение. Това ще стане единствено, в случай че страната поеме отговорност. Това е задачата и на Българска социалистическа партия ", разяснява още БСП проф. Георги Михайлов. 

" Последователни сме в дейностите си по тематиката за пакета " Макрон " от 2017 година. Не по този начин стоят нещата с сътрудниците от ГЕРБ и ЕНП. Тук от ГЕРБ споделят едно, друго обаче вършат в Европа. Единственият, който може да отдръпна препоръчаните точки, е Антонио Таяни. Ако те са загрижени за страната ни, то точките ще бъда отстранени ", завърши заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 20 секунди) Рейтинг: 4391 | Одобрение: 2111 Корупцията в Българска социалистическа партия не е по-малка от тази - в Герб.   Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР